Søg
0

Om os

Lollands Trælast A/S XL-Rødby er blandt Lolland/falster og sydsjællands førende Trælaster og Byggemarkeder. Lollands Trælast A/S åbnede dørene i februar 1980. Der har ligget Trælast på samme adresse siden 29. marts 1913, blot under andet ejerskab.

Lollands Trælast A/S er en familedrevet, privatejet virksomhed - med lokale ansatte, hvilket smitter af på vores omgang med kunderne. Hvad enten man kommer for at få hjælp til carporten eller materialer til en stor byggeplads.

Vi hæger om vores traditioner, som lige fra starten har drejet sig om, at ansætte et veluddannet personale, der kan sin "knowhow" til fingerspidserne. For os er Service nøgleordet.

Uanset hvad du som kunde skal bruge, så er vi altid villige til at hjælpe. Vi har alt indenfor byggeri og GDS. Lige fra kælder til kvist og have artikler. Hvis ikke vi har varen på hylden kan vi skaffe den indenfor 1-2 dage.

Kig ind forbi og få en god snak med en af vores dygtige og kompentente salgsmedarbejdere. Eller giv os et ring. Vi skal nok finde det du står og mangler hurtigst muligt. På gensyn i Lollands Trælast A/S.